Yrkesstolthet och bred kompetens!

OM FÖRETAGET

KOMPETENS
SOM DU KAN LITA PÅ

För oss är varje jobb lika viktigt, och vi tar hand om allt från början till slut. Med åren har vi lärt oss att ett fokuserat och dedikerat arbete inte kan leda till något annat än ett lyckat resultat. På så vis garanterar vi att ditt projekt utförs med vant
handlag och stor noggrannhet. Vi är övertygade om att vårt hårda arbete och strävan efter en nära relation till kunden har lett till så många varma rekommendationer genom åren. Vi har helt enkelt allt du behöver för ditt plåttak.

Varmt välkommen att kontakta oss!

takbyte kalmar

SNYGGA RESULTAT TILL
KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

Hos oss får du konkurrenskraftiga priser, ett personligt kundbemötande och ett snyggt resultat som genomsyras av högsta möjliga kvalitet. Trots att vi använder oss av modern teknik i vardagen är det fortfarande gediget hantverkskunnande som styr verksamheten. Och med ett stort utbud av plåt- och takservice ställer vi alltid upp för våra kunder. Har du mer detaljerade frågor om våra tjänster, eller vårt arbete? Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig gärna!

GÖR SOM MÅNGA ANDRA NÖJDA KUNDER
ANLITA OSS

Vi går den extra milen för att säkerställa att du får en vacker och hållbar fastighet. Vi lägger grunden för kvalitet in minsta detalj genom att kontinuerligt utvärdera våra arbetsområden. Och tack vare skickliga medarbetare är vi rustade för såväl stora som små utmaningar, där målet är att alltid uppfylla kundens önskemål. Med oss kan du känna dig trygg, vi lyssnar på dina behov och är måna om att du ska bli 100 % nöjd.

VI på Lindsdals plåt har en yrkesstolthet och erfarenhet som du kan lita på. Vi tar hand om allt från början till slut.

Kontakt

Ståthållaregatan 25 392 46 kalmar

©2024 Lindsdals Plåt AB