stålprofiler 2 Lindsdals PlåtStålprofiler Lindsdals Plåt

Din pålitliga plåtslagare på Öland

Vi är även din plåtslagare på Öland! Här arbetar vi med alla typer av tak- och plåtarbeten. Våra plåtslagare har gedigen kunskap och expertis för att montera tak eller produkter till tak eller för underhåll av tak.

Vi är stolta över vårt rykte för att leverera högkvalitativa tjänster och skapa hållbara lösningar som möter våra kunders behov och förväntningar.

Komplett tjänsteutbud
Utöver traditionella plåt- och takarbeten erbjuder Lindsdals Plåt AB en rad andra tjänster som ventilation, snöskottning på tak och takmålning. Dessa tjänster är utformade för att säkerställa att ditt tak inte bara är vackert, utan också funktionellt och hållbart året om.

Vår kompetens inom ventilation optimerar luftflödet och förbättrar luftkvaliteten inomhus, medan regelbunden snöskottning och takmålning bidrar till takets långsiktiga skydd och estetik.

 

Plåtslagare på Öland som erbjuder bandtäckning.


Vi är en plåtslagare på Öland som erbjuder dig som kund bandtäckning, som är en metod som vi har förfinat sedan starten 2004. Med bandtäckning använder vi högkvalitativa material för att skapa sömlösa, tåliga ytor som står emot både väder och vind.

Denna teknik är inte bara estetiskt tilltalande men också extremt hållbar, vilket gör den till ett populärt val för både nya installationer och renoveringar.

Lindsdals Plåt AB har funnits sedan 2004 och är idag välkända för vår förmåga att leverera tillförlitliga och högkvalitativa lösningar. Under ledning av Tomas Svensson och efterföljande Tony Elofsson har företaget vuxit och utvecklats för att möta och överträffa kundförväntningarna.

Vår långa erfarenhet och kontinuerliga fokus på innovation och kvalitet har etablerat oss som en betrodd partner inom plåtslageri i regionen.

Kontakta oss