stålprofiler 2 Lindsdals PlåtStålprofiler Lindsdals Plåt

Din erfarna plåtslagare i Oskarshamn

Vi är också din plåtslagare i Oskarshamn! Här hanterar vi alla typer av tak- och plåtarbeten. Våra plåtslagare är högt kvalificerade och har expertkunskaper för att montera, underhålla och reparera tak och takprodukter. Vi är kända för att leverera högkvalitativa tjänster och skapa hållbara lösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Brett utbud av tjänster

Vi på Lindsdals Plåt AB erbjuder inte bara traditionella plåt- och takarbeten, utan även tjänster som ventilation, snöskottning på tak och professionell takmålning. Dessa tilläggstjänster garanterar att ditt tak är både vackert och funktionellt genom alla årstider.

Vår expertis inom ventilation förbättrar inomhusklimatet, medan regelbunden snöskottning och takmålning skyddar och bevarar ditt taks skönhet och hållbarhet. Så kontakta oss idag, din plåtslagare i Oskarshamn.

Din plåtslagare i Oskarshamn

Vi erbjuder bandtäckning, en teknik som vi har finslipats sedan vår start 2004. Denna teknik använder förstklassiga material för att skapa hållbara och väderbeständiga takytor som är både estetiskt tilltalande och långvarigt hållbara.

Bandtäckning är idealisk för såväl nya installationer som för renoveringar, och är en av de främsta orsakerna till vårt goda rykte i Oskarshamn.

Erfarenhet och pålitlighet: Sedan 2004 har Lindsdals Plåt AB etablerat sig som en pålitlig leverantör av plåt- och takarbeten i Oskarshamn. Under ledning av grundaren Tomas Svensson och efterföljaren Tony Elofsson har företaget utvecklats för att kontinuerligt möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Vår långvariga närvaro och engagemang för kvalitet och innovation har cementerat vår position som en pålitlig partner för alla dina plåtbehov.

Kontakta oss