tak på gång Lindsdals Plåttak på gång Lindsdals Plåt

Plåtslageri i Kalmar

Välkommen till Lindsdals Plåt AB, din pålitliga partner för plåtslageri och takservice i Kalmar med omnejd. Vi är din lokala plåtslagare när det kommer till att ta hand om ditt tak och säkerställa dess långsiktiga hållbarhet och funktion. 

På Lindsdals Plåt AB har vi tradition att leverera högkvalitativa lösningar för våra kunder. Våra skickliga plåtslagare har den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera alla typer av takprojekt, från små reparationer till fullständiga takmonteringar. 

Vi strävar alltid efter att leverera överlägsna resultat och överträffa våra kunders förväntningar vid varje tillfälle. Så kontakta oss idag, Lindsdals Plåt, din plåtslagare i Kalmar, Karlskrona och på Öland.

tak färdigt Lindsdals Plåttak färdigt Lindsdals Plåt

Plåtslageri – hantverk som vi är stolta över

Kalmar och Öland har en lång historia av plåtslageri, vilket har blivit en viktig del av stadens hantverkshistoria och en avgörande faktor för att bevara och förnya den historiska arkitekturen. 

Lindsdals plåtslageri har följt Kalmar stads långa hantverkshistoria och med åren har vi blivit kända för vår expertis i att arbeta med olika typer av plåtlegeringar för att skydda byggnader och bevara deras estetik. Våra plåtprodukter har bidragit till att bevara många fastigheters unika karaktärer. 

Genom att kombinera hantverkets klassiska tekniker med avancerad och modern teknologi har våra produkter kunnat tillfredsställa alla höga krav på hållbarhet och funktion. Vår verksamhet strävar efter att inte bara upprätthålla utan även utveckla det traditionella plåtslageriet, vilket har gjort oss till en betydande del av den lokala industrin och kulturarvet.

Stort sortiment av produkter och tjänster.

Vi erbjuder ett brett utbud av plåtslageri för både privata och kommersiella kunder i Kalmar och dess omgivningar. Våra huvudsakliga tjänster inkluderar:

  • Plåtslageri och tillverkning: Vi tillverkar och installerar skräddarsydda plåtdetaljer för ditt tak och dina fasader, inklusive skorstenar, hängrännor och stuprör, ventilationsprodukter och mycket mer. Våra skickliga plåtslagare använder endast de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa att varje detalj är av högsta kvalitet och passar perfekt till din fastighet.

  • Ventilation och isolering: Vi erbjuder även professionell installation och service av ventilationssystem för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö i din fastighet. Vi kan också hjälpa till med isoleringsarbeten för att förbättra energieffektiviteten och komforten i ditt hem eller din verksamhet.

  • Takläggning och reparationer: Vi specialiserar oss på montering och renovering tak av alla typer, inklusive plåt, tegel och takpapp. Oavsett om du behöver ett nytt tak eller bara behöver laga några mindre skador, kan våra erfarna plåtslagare hjälpa dig att få ditt tak att se ut och fungera som nytt igen.

Vi på Lindsdals Plåt tar ett aktivt ansvar för att vår kunskap och våra färdigheter inte bara används för att bevara det förflutna, utan också för att skapa innovativa lösningar för framtiden.

Genom vårt arbete säkerställer vi att Kalmars estetiska och funktionella integritet förblir intakt och att stadens byggnader kan stå emot tidens tand. Vi är stolta över att bidra till och forma Kalmars levande och hållbara stadsbild.

Offert

Kontakta oss för en gratis offert på ditt projekt

Kontakta oss