Populära takmaterial

Dessa är några av de material vi ofta jobbar med.

 • Plåt är ett mångsidigt och kostnadseffektivt material vid takarbeten, vilket gör det till ett attraktivt val för olika arkitektoniska stilar.

  Våra tak och produkter av plåt är hållbara och lätta att montera. Våra plåtslagare kan anpassa produkterna efter vad du behöver för din fastighet, kommersiella byggnad eller villatak.

 • Kopparmaterial till tak är inte på något sätt unikt, utan har en lång historia. Koppar har den egenskapen att den förbättras med tiden och utvecklar en naturlig patina.

  Det eleganta utseendet och låga underhållskrav gör koppar till ett utmärkt val för exklusiva byggnader och historiska renoveringar.

 • Aluminium är ett utmärkt val för takbeklädnad på grund av dess lättvikt, korrosionsbeständighet och hållbarhet. Det reflekterar värme effektivt, vilket hjälper till att minska energikostnader.

  Aluminiumtak är också miljövänliga, helt återvinningsbara och kräver minimalt underhåll. Dessutom erbjuder de flexibilitet i design och färgval.

 • Zink är ett attraktivt val för takbeklädnad, känd för sin långa livslängd och minimala underhåll. Det är naturligt resistent mot korrosion och lämpar sig väl för olika klimat.

  Zinktak patinerar över tid, vilket ger en skyddande lager och en distinkt estetisk finish. Dessutom är zink helt återvinningsbart.

Offert

Kontakta oss för en gratis offert på ditt projekt

Kontakta oss