Våra tjänster

Utforska vårt utbud av övriga tjänster

 • ikon 4 Lindsdals Plåt

  Ventilation

  Vill du förbättra ventilationen i ditt hem eller företag i Kalmar? Effektiv ventilation är essentiell för att upprätthålla ett hälsosamt inomhusklimat och förebygga problem med fukt och mögel. Vi skräddarsyr lösningar som passar både dina behov och din fastighets specifika förutsättningar.

  I vårt plåtslageri designar och installerar vi ventilationssystem av högsta kvalitet, inklusive ventilationskanaler, takhuvar och fläktar, för att garantera optimal luftcirkulation och luftkvalitet.

 • ikon 5 Lindsdals Plåt

  Snöskottning av tak

  Vår professionella snöskottning säkerställer att ditt tak håller sig fritt från tung snö och isbeläggning som dessvärre kan orsaka omfattande skador och läckage på tak. Våra erfarna hantverkare har rätt verktyg och kunskap för att både på ett säkert och effektivt sätt skotta snö och is från taket utan att orsaka skador. 

  Att själv gå upp och skotta snö kan vara livsfarligt, men våra hantverkare är vana snöskottare och känner till alla säkra regler och har den rätta utrustningen. Anlita oss för din snöskottning i vinter!

 • ikon 6 Lindsdals Plåt

  Takmålning

  Regelbunden takmålning är en kostnadseffektiv metod för att underhålla och skydda ditt tak. På Lindsdals Plåt AB erbjuder vi professionell takmålning som inte bara förbättrar takets estetiska utseende utan också förlänger dess livslängd.

  Vi använder högkvalitativa färger och beläggningar som är särskilt framtaget för att stå emot väder och vind, inklusive skydd mot solens UV-strålar. Med vår takmålning minskar du risken för fuktskador och andra väderskador, vilket bidrar till takets övergripande hållbarhet.

Offert

Kontakta oss för en gratis offert på ditt projekt

Kontakta oss